ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με Ολυμπιακό στον τελικό

Ο Παναθηναϊκός θα βρει τον Ολυμπιακό ως αντίπαλο στον σημερινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο (19:00, Novasports1, panathinaikos24.gr), μετά την επικράτηση των «ερυθρολεύκων» επί του ΠΑΟΚ με 16-5.

Με Ολυμπιακό στον τελικό

Οι «πράσινοι» του Κώστα Λούδη είχαν επικρατήσει νωρίτερα του Υδραϊκού με 10-6 στον πρώτο χρονικά ημιτελικό και τώρα είναι έτοιμοι να πάρουν το τρόπαιο από τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι το μεγάλο φαβορί, στον σημερινό τελικό.

Μπορεί να είναι ο λοιπόν ο Ολυμπιακός το φαβορί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στο «τριφύλλι» δεν έχουν ελπίδες, τις οποίες αναμένεται να εξαντλήσουν σήμερα, ώστε να κάνουν την έκπληξη και να φτάσουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες αναμετριούνται για τρίτη φορά σε Final Four, με τις δύο προηγούμενες να είναι για τα ημιτελικά. Το 2009 στην Πτολεμαΐδα ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει 8-4 και δύο χρόνια μετά στην Κάλυμνο με 10-3. Φέτος για το πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δύο άνετες νίκες επί του Παναθηναϊκού, 11-2 εκτός και 16-7 εντός έδρας.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει τον τίτλο, ο Νίκος Δεληγιάννης θα φτάσει τους δώδεκα τίτλους και θα γίνει ο πολυνίκης του θεσμού ξεπερνώντας τους Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και Τάσο Σχίζα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.