ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΒΟΜΒΑ με Εσιέν!

Ο Παναθηναϊκός πάει για το θαύμα με τον 32χρονο παικταρά της Μίλαν! Ελεύθερος μένει το καλοκαίρι ο παίκτης με τον Παναθηναϊκό να του έχει καταθέσει πρόταση ύψους λίγο παραπάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ.

ΒΟΜΒΑ με Εσιέν!

Οι “πράσινοι” θέλουν να κάνουν την υπέρβαση, αποκτώντας έναν σούπερ ποδοσφαιριστή για τη θέση του αμυντικού μέσου κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Μίκαελ Εσιέν. Τον 32χρονο άσο της Μίλαν με πλούσια εμπειρία στα ευρωπαϊκά γήπεδα και πολλές διακρίσεις.

Γι’ αυτόν τον παίκτη προσπαθεί να κάνει το “μπαμ” το “τριφύλλι” κι έχει καταθέσει ήδη πρόταση, με ετήσιες απολαβές πάνω από 1 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει η Πράσινη! Το συμβόλαιο του Γκανέζου λήγει το καλοκαίρι και οι “πράσινοι”, με τη βοήθεια και της Puma, προσπαθούν να κάνουν το θαύμα! Οι δυσκολίες είναι πολλές, αλλά οι επαφές κορυφώνονται και δεν αποκλείεται να γίνει το μεγάλο κόλπο με την απόκτηση του Εσιέν, ενός κορυφαίου αμυντικού μέσου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...