ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διάψευση μεν, αλλά…

Παρά την διάψευση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πράσινοι όχι μόνο έχουν επαφές με τον Εσιέν αλλά έχουν και σημαντικές πιθανότητες να τον κάνουν δικό τους.

Διάψευση μεν, αλλά...

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν από λίγη ώρα διέψευσε τα σενάρια περί επαφής με τον Γκανέζο αμυντικό χαφ. Οι πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι όντως υπάρχει θέμα και οι συζητήσεις των δυο πλευρών κορυφώνονται.

Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας  “Πράσινης” ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση λίγο παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Το συμβόλαιο του Γκανέζου αμυντικού-μέσου λήγει το καλοκαίρι και οι «πράσινοι», με τη βοήθεια και της Puma, προσπαθούν να κάνουν το θαύμα. Τις τελευταίες ώρες ο μάνατζερ του Εσιέν είναι σε διαρκή επαφή με την πλευρά των «πράσινων», με τα πράγματα να κυλούν θετικά.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού φτάνει το 1 εκατομμύριο ευρώ . Φυσικά και αυτό είναι το κύριο κόλλημα της μεταγραφής. Ο Εσιέν έχει στη Μίλαν ένα συμβόλαιο ύψους 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Έχει προσφορές από την Αμερική, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ινδία, αλλά και ομάδες της Ρωσίας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.752 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χώρες με αρκετό χρήμα που μπορούν να υπερκαλύψουν τα «θέλω» του. Όμως ο Γκανέζος επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη και σε χώρα με καλές κλιματολογικές συνθήκες.

Ταυτόχρονα, ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται να είναι διατεθειμένος να κάνει δικό του ένα παίκτη από το «πάνω ράφι» πράγμα που θυμίζει τις παλιές καλές εποχές στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο και να έχουν αρκετές πιθανότητες. 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.