ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πίεση στον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής της ομάδας πόλο ανδρών του Παναθηναϊκού, Κώστας Λούδης, στέλνει το μήνυμά του, μέσω του panathinaikos24.gr, λίγες ώρες πριν από τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

«Πίεση στον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Λούδης στο Panathinaikos24.gr

Για την πρόκριση στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας και τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού, μίλησε στο Panathinaikos24.gr ο προπονητής του τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού, Κώστας Λούδης.

Ο έμπειρος τεχνικός των «πρασίνων», έχρησε φαβορί τον Ολυμπιακό, αλλά ταυτόχρονα τόνισε πως ο σκοπός της συμμετοχής σε τελικό είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.783 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ταυτόχρονα ο Κώστας Λούδης αναφέρθηκε στο πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα του, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία της πίεσης αλλά και του χαμηλού σκορ, ενώ αναφερόμενος στα πρόσωπα έκανε ειδική μνεία στον αρχηγό, Γιώργο Αφρουδάκη, ο οποίος θα δώσει για πρώτη φορά το παρόν σε τελικό με το σκουφάκι του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Λούδη

Για την ιστορική πρόκριση στον τελικό:

«Το να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός σε τελικό στο πόλο είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα και μια ιδιαίτερη επιτυχία. Όμως αυτό τελείωσε χθες το βράδυ. Σήμερα είναι μια καινούρια μέρα και καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε στις απατήσεις  ενός τελικού. Προσωπικά θεωρώ πως από τη στιγμή που συμμετέχει κανείς σε τελικό πρέπει να στοχεύει στην κατάκτηση του κυπέλλου και αυτό προσπαθώ να περάσω και στους αθλητές μου. Για κάποιους αυτό μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο από τα μαλλιά, γνωρίζοντας τη δυναμική του σημερινού μας αντιπάλου, που σεβόμαστε απόλυτα».

Για τον αντίπαλο Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός όπως είπα και χθες μετά τοπαιχνίδι θα έπρεπε να βρίσκεται στο Final-6 του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού σε αυτό το επίπεδο ανήκει. Παρόλα αυτά εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, με βάση τα δικά μας πλεονεκτήματα. Ξέρουμε τον Ολυμπιακό, μια ομάδα με βάθος πάγκου αλλά ξέρουμε επίσης πως είναι μια ομάδα που δυσκολεύεταιαν της ασκήσεις πίεση. Αυτός είναι και ο στόχος μας, να πιέσουμε τον Ολυμπιακό, να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ και να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Για τα πρόσωπα και κυρίως τον Γιώργο Αφρουδάκη:

«Τα πρόσωπα πάντα παίζουν ρόλο σε τέτοια ματς. Είναι αυτοί που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα σε ένα ματς. Ο τερματοφύλακας στο πόλο είναι μια θέση σημαντική, και ξέρουμε ότι τα πάντα ξεκινάνε από εκείνον. Αν ο τερματοφύλακας είναι σε καλή μέρα και η άμυνα σε καλή κατάσταση, αρχίζεις να έχεις τύχη σε έναπαιχνίδι. Εκεί θα δώσουμε και εμείς σημασία. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με επιθετικό πλουραλισμό και θα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ για να έχουμε τύχη.

Όσο κρατάμε χαμηλά το σκορ μπορούμε να ελπίζουμε ότι ότι θα είμαστε μέχρι το τέλος μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να τονίσουμε ότι είναι μια ιδιαίτερη και σημαντική στιγμή για τον Γιώργο Αφρουδάκη, ο οποίος είναι ένας παίκτης παράδειγμα προς μίμηση. Ο Γιώργος περίμενε πολύ έναν τελικό με τον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι και εκείνος και οι συμπαίκτες του θα το χαρούν».

Για τη διοργάνωση:

«Η διοργάνωση είναι αρκετά καλή. Το κολυμβητήριο παρόλο που είναι παλιό, είναι σε καλή κατάσταση. Για μας είναι μεγάλη χαρά που συμμετέχουμε σε αυτό το Final-4. Είναι καλό που τέτοιες διοργανώσεις γίνονται στην επαρχία, μιας και η επαρχία διψάει για τέτοια event. Είναι ξεχωριστό, που προέκυψε ένας τελικός Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, αφού ένα τέτοιο ματς δίνει μια παραπάνω αίγλη στο θεσμό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...