Όπως σας είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ώρες παλεύει για το «κόλπο γκρόσο» με τον Κώστα Καϊμακόγλου προκειμένου να φορέσει ξανά τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Η υπόθεση μόνο εύκολη δεν μοιάζει για τους «πράσινους» καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, το «αγκάθι» παραμένει ο ατζέντης του Νίκος Λώτσος. Σε περίπτωση που ο παίκτης, φύγει από τον συγκεκριμένο ατζέντη, θα υπάρξει συμφωνία με το «τριφύλλι, με τις υπογραφές να πέφτουν άμεσα.

Υπενθυμίζεται, πως το αντίστοιχο πρόβλημα με τον γνωστό ατζέντη, υπήρξε και στην περίπτωση του Λευτέρη Μποχωρίδη, με τον παίκτη εν τέλει να αλλάζει μάνατζερ και να υπογράφει στον Παναθηναϊκό, το περασμένο καλοκαίρι.

Τι ισχύει με Ούνιξ

Η Ούνιξ όπως είναι γνωστό αποκλείστηκε από τα πλέι οφ στη Ρωσία και είναι σε φάση αναδιοργάνωσης, γι’ αυτό και ενημέρωσε τους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ότι θα τους δώσει κάτι σαν bonus» αν λύσουν άμεσα τα συμβόλαιά τους.

Στον Παναθηναϊκό είναι ενήμεροι γι’ αυτή την εξέλιξη και κινήθηκαν άμεσα για την απόκτηση του 32χρονουν διεθνή φόργουορντ. Όπως καταλαβαίνετε οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες, καθώς θα ξεκαθαρίσει το «τοπίο» όσον αφορά το θέμα της απόκτησής του ή όχι.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου