ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Άντεξε για ένα οκτάλεπτο

Ο Παναθηναϊκός, άντεξε για ένα οκτάλεπτο στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας στο πολο, όμως ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 18-10.

Άντεξε για ένα οκτάλεπτο

Οι «πράσινοι» αν βρέθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ολυμπιακού, όπου και γνώρισαν την ήττα με 18-10. Τα 28 τέρματα που σημειώθηκαν αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού.

Το ματς

Με εξαιρετικό ρυθμό ξεκίνησε ο τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους Ερυθρόλευκους ν’ ανοίγουν το σκορ και τον Παναθηναϊκό να απαντάει με τους Αφρουδάκη και Θεοδωρόπουλο.

Οι Πειραιώτες και τυπικά φιλοξενούμενοι έκλεισαν το πρώτο οκτάλεπτο με 5-4 σε ένα ματς που έδειχνε ντέρμπι από το πρώτο λεπτό που ξεκίνησε.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα και γρήγορα αύξησαν τη διαφορά τους στα τέσσερα (4-8).

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να αντιδράσουν και με τον Παπαδόγκονα να πετυχαίνει δύο τέρματα (το ένα με πέναλτι) κατάφερε να μειώσει σε 6-8. Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι δεν άφησαν το «τριφύλλι» να πλησιάσει περισσότερο και με το τέλος του ημιχρόνου, η διαφορά είχε ξεφύγει εκ νέου με τέσσερα τέρματα (7-11)

Στο ίδιο μοτίβο και το τρίτο οκτάλεπτο με τον Παναθηναϊκό να διατηρείται στο σκορ με τον Παπαδόγκωνα με τον Δερμιτζάκη. Ο Ολυμπιακός με μεγάλο όπλο την καλή του περιφέρεια με Βλαχόπουλο, Μυλωνάκη και Μάγιαρακ κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα των πέντε τερμάτων και στο τέλος της τρίτης περιόδου (10-15) που έκλεισε με πέναλτι-γκολ του Δερμιτζάκη.

Το τελευταίο οκτάλεπτο, ήταν τυπική διαδικασία, καθώς το τριφύλλι δεν κατάφερε να αντιδράσει, με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει ακόμα τρία τέρματα για το τελικό (10-18).

Τα οκτάλεπτα: 4-5, 3-6, 3-4, 0-3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κ.Λούδης): Καραμπέτσος, Κομάντινα, Σαρτζετάκης 1, Κόχειλας, Κουρλιάφτης 1, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 3, Καλογεράκος, Αφρουδάκης 1, Δερμιτζάκης 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Γερακούδης, Γρηγοριάδης, Σπυρόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ.Βλάχος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 3, Δελακάς 3, Βλαχόπουλος 1, Φουντούλης 2, Ποντικέας, Ντόσκας 3, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 3, Γούνας 2, Γαλανίδης, Δερβίσης 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ