ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λούδης: «Υπερήφανος για τους παίκτες και την προσπάθεια»

Περήφανος για την ομάδα και τους παίκτες του εμφανίστηκε, ο Κώστας Λούδης μετά το φινάλε του τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό.

Λούδης: «Υπερήφανος για τους παίκτες και την προσπάθεια»

Ο προπονητής του τριφυλλιού τόνισε πως η προσπάθεια των παικτών του ήταν μεγάλη, αλλά η ανωτερότητα των αντιπάλων στέρησε από το τριφύλλι, κάτι καλύτερο στο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Τα παιδιά προσπάθησαν, αλλά από το τρίτο οκτάλεπτο φάνηκε η διαφορά ποιότητας του Ολυμπιακού. Ελπίζω να είναι μια αρχή για την ομάδα μου ενόψει των επόμενων περιόδων. 

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι δίκαια νικητής. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στις δύο ομάδες και στον τρόπο προπόνησης και εγκαταστάσεων, η μία είναι επαγγελματική και η άλλη αγωνίζεται με παιδιά που δίνουν τα πάντα για την ομάδα».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.