ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Υπέγραψε ο Κούπερ, ακολουθεί ο Μάρτιν

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Ντι Τζέι Κούπερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το τριφύλλι, ενώ ακολουθεί και ο Κένιον Μάρτιν γεγονός που δυναμώνει τον Παναθηναϊκό ενόψει των τελικών της Α1 μπάσκετ.

Υπέγραψε ο Κούπερ, ακολουθεί ο Μάρτιν

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πράσινη» ο Ντι Τζέι Κούπερ είναι από χθες το βράδυ και τυπικά παίκτης του Παναθηναϊκού. Ταυτόχρονα εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Κένιον Μάρτιν που προορίζεται για αντικαταστάτης του Τζέιμς Γκιστ.

Είναι ξεκάθαρο ότι με αυτές τις προσθήκες, ο Παναθηναϊκός, μπαίνει δυναμικά στους τελικούς και είναι έτοιμος για άλλη μία φορά να κατακτήσει τον τίτλο παρά το μειονέκτημα έδρας που θα έχει απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ταυτόχρονα σχετικά με τον Καϊμακόγλου όπως ενημέρωσαν χθες από την πράσινη ΚΑΕ τα πράγματα δεν κύλησαν θετικά με αποτέλεσμα η μεταγραφή να χαλάει και ο Παναθηναϊκός να στρέφεται προς άλλη κατεύθυνση.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.002 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...