ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινο» το πρωτάθλημα Α’-Β’ Κατηγορίας

Οι αθλητές της κατάδυσης του Παναθηναϊκού συμπλήρωσαν 67 πόντους και κατέκτησαν την πρώτη θέση της βαθμολογίας στη διοργάνωση που έλαβε χώρα στο δημοτικό κολυμβητήριο της Πάτρας.

«Πράσινο» το πρωτάθλημα Α'-Β' Κατηγορίας

Με 67 βαθμούς που συγκέντρωσαν οι καταδύτες του τριφυλλιού κατέκτησαν την πρώτη θέση της βαθμολογίας στη διοργάνωση που έλαβε χώρα στο δημοτικό κολυμβητήριο της Πάτρας. Ο ανταγωνισμός ήταν έντονος και ο τίτλος του πρωταθλητή κρίθηκε στις λεπτομέρειες ακόμα και στις τελευταίες βουτιές.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα  ο Νίκος Μόλβαλης που ξεχώρισε κατακτώντας με τέσσερα χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο ενώ όλοι οι καταδύτες  κατάφεραν να μπουν στις οκτάδες σε όλα τα αγωνίσματα του προγράμματος, προσφέροντας έτσι πολύτιμους βαθμούς για τη συνολική κατάταξη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τους αθλητές του Παναθηναϊκού:

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

1μ Α Κατηγορίας Ανδρών 1η θέση Μόλβαλης Νίκος με 418,65 βαθμούς 2η θέση Μόλβαλης Δημήτρης με 408,10 β. 8η θέση Μπαρμπόπουλος Ευστάθιος με 251,75 β.

1μ Α’ Κατηγορίας Γυναικών 7η θέση Καραθανασοπούλου 147,70 β.

1μ Β’ Κατηγορίας Ανδρών 1η θέση Μόλβαλης Νίκος με 386,95 β. 7η θέση Μπαρμπόπουλος Κωνσταντίνος με 207,40 β.

1μ Β’ Κατηγορίας Γυναικών 5η θέση Μαντινίδη Βασιλεία με 175,25 β.

3μ Α’ Κατηγορίας Ανδρών 2η θέση Μόλβαλης Νίκος με 418,20 β. 4η θέση Μόλβαλης Δημήτρης με 401,95 β.

3μ Β’ Κατηγορίας Ανδρών 1η θέση Μόλβαλης Νίκος με 420,20 β. 4η θέση Μπαρμπόπουλος Κωνσταντίνος με 265,95 β.

3μ Β’ Κατηγορίας Γυναικών 4η θέση Μαντινίδη Βασιλεία με 190,50 β.

Σταθερά Β’ Κατηγορίας Ανδρών 1η θέση Μόλβαλης Νίκος με 371,20 β.

Σταθερά Β’ Κατηγορίας Γυναικών 4η θέση Μαντινίδη Βασιλεία με 189,55 β.

Επίσης παράλληλα με το πρωτάθλημα διεξήχθει και ημερίδα καταδύσεων για τις προαγωνιστικές κατηγορίες (κατηγορία Ε’) με τον Σταύρο Σιφναίο να κερδίζει τις εντυπώσεις και το χάλκινο μετάλλιο για την ομάδα μας στο 1μ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...