ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Προετοιμασία για τα πλέι οφ»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας, τόνισε πως τέτοια παιχνίδια είναι προετοιμασία για πλέι οφ.

Μποχωρίδης: «Προετοιμασία για τα πλέι οφ»

Ο άσος των «πρασίνων» μίλησε στην κάμερα της Nova, μετά την άνετη επικράτηση επί του Απόλλωνα και τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να δείξει βελτίωση ενόψει και των πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν είναι αγγαρεία αυτά τα ματς. Θέλαμε να κλείσουμε τη σεζόν με έναν καλό αγώνα. Μετά την αλλαγή προπονητή προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό, κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας και αυτά τα ματς είναι προετοιμασία για τα πλέι οφ. Δίνουμε το καλύτερο για να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να παίξουμε ακόμη πιο επιθετική άμυνα, να είμαστε καλύτεροι στον αιφνιδιασμό και να βρούμε εύκολα καλάθια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.