ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να επικράτησε άνετα του Απόλλωνα Πάτρας, αλλά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ζητάει βελτίωση.

Μανωλόπουλος: «Πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα πρέπει να βελτιωθεί, καθώς τα 17 λάθη τα οποία έγιναν είναι πολλά, ενώ φάνηκε χαρούμενος από την διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Να ευχηθώ στο Νίκο ό,τι καλύτερο. Θεωρώ ότι ο Απόλλων έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ όλη τη χρονιά. Οι φίλαθλοί του χαρήκαν κάθε φορά στο γήπεδο. Όσον αφορά εμάς, νομίζω ότι οι παίκτες μας έδειξαν καλή διάθεση, έβγαλαν ενέργεια, προσπαθήσαμε να πιέσουμε στην άμυνα και να τρέξουμε γρήγορα στον αιφνιδιασμό.

Έως ένα σημείο τα καταφέραμε. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι είχαμε πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ και πρέπει να βελτιωθούμε. Τα 17 λάθη είναι πάρα πολλά, λόγω και του γρήγορου ρυθμού, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε σ’ αυτό το κομμάτι. Είμαι ευχαριστημένος απ’ τη διάθεση των παικτών, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε και σ’ αυτό το κομμάτι».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.727 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.