ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια»

Ο Κάρλος Ζέκα τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κερδίσει όλα τα ματς στα πλέι οφ και αναφέρθηκε στους λόγους που η ομάδα δεν βγήκε πρώτη στο πρωτάθλημα.

Ζέκα: «Να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια»

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ για τους λόγους που ο Παναθηναϊκός δεν κατέκτησε τον τίτλο και πρόσθεσε πως στόχος τα πλέι οφ είναι οι έξι νίκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι με τη δεύτερη θέση, καθώς στόχος μας ήταν η πρωτιά. Πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά στη διάρκεια της σεζόν. Χάσαμε βαθμούς που δεν έπρεπε να χάσουμε και υπήρχαν παιχνίδια που δεν εμφανιστήκαμε όπως πρέπει. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ…»

«Υπάρχουν έξι μας και στόχος μας είναι να τα κερδίσουμε όλα. Θα γίνουν δυνατές μάχες και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θα πρέπει να μετατρέψουμε σε γκολ τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να μην αφήσουμε τους αντιπάλους μας να σκοράρουν».

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.626 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.