ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Χάλασε» του Μάρτιν

Ναυάγησε η υπόθεση… Κένιον Μάρτιν για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αμερικανός άσος ζήτησε χρόνο για να αποφασίσει, κάτι που δεν… έχει ο «εξάστερος».

«Χάλασε» του Μάρτιν

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κάνει κίνηση… ματ, φέρνοντας στην Ελλάδα τον NBAer Κένιον Μάρτιν, ο οποίος μετά από συζητήσεις που έγιναν  τα τελευταία 24ωρα, οι δύο πλευρές έφτασαν μια ανάσα από τον… γάμο, ωστόσο όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο 37χρονος άσος, ζήτησε σήμερα, περισσότερο χρόνο από τον Παναθηναϊκό για να το σκεφτεί.

Οι «πράσινοι» ωστόσο δεν διαθέτουν καθόλου χρόνο, καθώς μέχρι και αύριο θα πρέπει να έχουν «κλείσει» τον οποιονδήποτε παίκτη και ως εκ τούτου, η βραδιά αναμένεται μακρά, καθώς το «πράσινο» επιτελείο θα πρέπει να κάνει τις όποιες κινήσεις του, άμεσα.

Στον Παναθηναϊκό ήδη κινούνται προς άλλες κατευθύνσεις, ούτως ώστε μέχρι αύριο, που λήγει και η σχετική προθεσμία να έχουν εντάξει στο ρόστερ τους ένα πάουερ φόργουορντ, για να καλυφθεί το κενό του Γκιστ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.234 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...