ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πράσινος ο Μόργκαν!

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ρέιμαρ Μόργκαν. Η Γκέτινγκεν ανακοίνωσε την μεταγραφή του Αμερικανού στο τριφύλλι μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Πράσινος ο Μόργκαν!

Μετά το «ναυάγιο» της απόκτησης του Κένιον Μάρτιν, οι «πράσινοι» στράφηκαν σε άλλες λύσεις και κινήθηκαν για την απόκτηση του Ρέϊμαρ Μόργκαν.

Έτσι σήμερα η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου, ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μόργκαν για τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παράλληλα στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, υπάρχουν και δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της ομάδας, Φρανκ Μέινερτσχαγκεν, ο οποίος τονίζει πως είναι υπερήφανος για τη σχετική μεταγραφή.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.429 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Για εμάς, είναι μία τεράστια αναγνώριση της δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο. Ποιος θα το περίμενε πως ένας παίκτης μας θα πάει σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ευχόμαστε στον Ρέι τα καλύτερα για το μέλλον του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.