ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει Παναθηναϊκό ο Εσιέν!

Ο Γκανέζος προτιμά τον Παναθηναϊκό από τις άλλες ομάδες που του έχουν κάνει πρόταση και το θέμα της μεταγραφής του στο «τριφύλλι» πηγαίνει καλά! Μέσα στην εβδομάδα τελειώνει η υπόθεση. Διαβάστε το ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr.

Θέλει Παναθηναϊκό ο Εσιέν!

Ολο και πιο κοντά στην υπέρβαση με τη μεταγραφή του Μίκαελ Εσιέν είναι ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» είναι σε καθημερινή επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, οι συζητήσεις είναι πολλές και το «όπλο» της ομάδας είναι ένα: Η επιθυμία του Γκανέζου και η προτίμησή του στην ελληνική ομάδα, έναντι των υπολοίπων που έχουν κάνει πρόταση (ΗΠΑ, Κατάρ, Ρωσία, Ινδία).

Ο Εσιέν έλεγε χθες και σήμερα ότι προτιμά να παίξει στον Παναθηναϊκό και είναι, μάλιστα, ικανοποιημένος με την πρόταση που του έχει κάνει το «τριφύλλι». Θυμίζουμε ότι πρόκειται για ένα ποσό λίγο πάνω από το 1 εκατ. ευρώ ετησίως, που αγγίζει το 1,5 μαζί με τα μπόνους, ενώ η χρονική διάρκεια στην προσφορά είναι σε διετές συμβόλαιο.

Υπάρχει ένα κλίμα αισιοδοξίας για αίσιο τέλος στη μεταγραφή του Εσιέν, αλλά μέχρι αυτό να συμβεί θα πρέπει να είμαστε συντηρητικοί στις εκτιμήσεις μας. Ναι, ο παίκτης δείχνει να διαλέγει τον Παναθηναϊκό, ναι, το θέμα πηγαίνει πολύ καλά για το «τριφύλλι», αλλά θα πρέπει να περιμένουμε. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στην εβδομάδα όλα θα έχουν γίνει γνωστά και τη στιγμή που μιλάμε οι πιθανότητες είναι υπέρ της μεγάλης μεταγραφής που θα ταρακουνήσει τα νερά και θα αλλάξει επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.