ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μόργκαν: «Φέρνω όλη μου την καρδιά»!

Ελάχιστες ώρες πριν μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην Αθήνα, ο Ρέιμαρ Μόργκαν μιλάει από το Μίτσιγκαν στο sdna.gr για τη νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του, τον Παναθηναϊκό!

Μόργκαν: «Φέρνω όλη μου την καρδιά»!

Hταν ενθουσιασμένος και …ακουγόταν! Ο Ρέιμαρ Μόργκαν μόλις είχε ξυπνήσει κι ετοίμαζε της βαλίτσες του για το μεγάλο άλμα της καριέρας του. Το κέρδισε, δεν του το χάρισε κανείς. Εστω κι αν ακόμα και η πρώην ομάδα του, η Γκέτινγκεν, παραδέχθηκε πως… “Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι ένας παίκτης μας θα κατάφερνε να παίξει στον Παναθηναϊκό”. Ο Ρέιμαρ Μόργκαν τα κατάφερε όμως και ο Παναθηναϊκός φαντάζει ως ένα από τα κορυφαία νέα που δέχθηκε ποτέ στη ζωή του.

Πέραν της ανακοίνωσης που έκανε η Γκέτινγκεν, ακόμα και ο ίδιος ο Ολλανδός προπονητής του, μιλώντας κι αυτός στο sdna.gr, εξέφρασε ακριβώς την ίδια άποψη… “Δεν περίμενα ότι θα μπορούσε τόσο γρήγορα να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, αλλά του αξίζουν συγχαρητήρια που τα κατάφερε. Είναι ένας καταπληκτικός τύπος” είπε ο Ολλανδός κόουτς των Γερμανών, Γιοχάνες Ρέικερς…

“Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένος που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία καθώς αναλογίζομαι συνέχεια από που έρχομαι και που πάω…” ήταν η πρώτη κουβέντα του Ρέιμαρ Μόργκαν… “Είναι μία τεράστια ευκαιρία για εμένα κι ελπίζω ότι θα τα καταφέρω… Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ” είπε ο γεννημένος στο Κάντον του Οχάιο, με το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε να βρίσκεται μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά από αυτό του Κώστα Κουφού…

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.