ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ίσως είναι καλύτερα έτσι…

Σούπερ σταρ ο Κένιον Μάρτιν αλλά θα είχε κίνητρο στα... γεράματα να μάθει πως παίζεται το άθλημα πέραν του Ατλαντικού;

Ίσως είναι καλύτερα έτσι...

Καλύτερα, ενδεχομένως, που εξελίχθηκαν αρνητικά τα πράγματα με τον Κένιον Μάρτιν. Ο σταρ του ΝΒΑ σίγουρα θα πρόσθετε «κιλά» προσωπικότητας στα πράσινα αποδυτήρια (αν και σ΄ αυτό τον τομέα δεν υπάρχει πρόβλημα παρόντων Διαμαντίδη-Φώτση) αλλά δεν είναι μικρό πράγμα ότι ο άνθρωπος είχε να παίξει σοβαρό μπάσκετ μήνες, χώρια που στα «γεράματα» θα έπρεπε να μάθει ευρωπαϊκά κόλπα!

Εύκολο δεν το λες, εδώ το 1996 κοτζάμ Ντομινίκ Ουίλκινς ζοριζόταν να προσαρμοστεί μέχρι τον Φλεβάρη (με τον Παναθηναϊκό να ηττάται μέχρι κι από την Μπενφίκα)! Ενόψει τελικών, πάντως, περιθώριο πειραματισμών δεν υπάρχει όπως καλή ώρα το φθινόπωρο όταν η ομάδα υπέγραψε τον Τζούλιαν Ράιτ (που είχε εξίσου μεγάλο διάστημα στα πιτς, κοντά εξάμηνο) «στέλνοντάς» τον έπειτα από μερικές εβδομάδες παρότι ο γενειοφόρος σέντερ δεν ήταν κακός όσο κλήθηκε να βοηθήσει!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.