ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όσο πάει ανεβαίνει

Χαιρετίστηκε με χαρά η χθεσινή διάθεση και τα καλά τρεξίματα του Σωτήρη Νίνη που φόρτσαρε όσο περνούσε ο χρόνος...

Όσο πάει ανεβαίνει

Ενθαρρυντικό το ανέβασμα στροφών του Σωτήρη Νίνη όσο περνούσε η ώρα κόντρα στον ΠΑΣ! Ο τεχνίτης μέσος κυνήγησε όλες τις φάσεις, μοίραζε άψογα τη μπάλα και στο τέλος θα μπορούσε να σκοράρει αν δεν τον σταματούσε το δοκάρι.

Ποδοσφαιριστή άλλο στο κέντρο με την δική του έφεση στην πάσα και τόσο καλή αίσθηση του χώρου δεν διαθέτει ο Παναθηναϊκός γι αυτό απορούσαμε προ εβδομάδων διαβάζοντας πως υπάρχει πιθανότητα να δοθεί δανεικός του χρόνου!

Ίσα ίσα που το παιδί (ούτε 25 ετών ακόμα για να μην ξεχνιόμαστε) κάνοντας πρώτη φορά μετά από χρόνια προετοιμασία σε περιβάλλον που θα αποπνέει ασφάλεια κι ηρεμία δύναται να κάνει γρήγορη απόσβεση της μεταγραφής του (μεταξύ μας κοστίζει ψίχουλα στο τριφύλλι) την επόμενη περίοδο. Ο προπονητής τον «περίμενε» να συνέλθει από τα δύο χρόνια απραξίας στην Ιταλία και σιγά -σιγά του δίνει χρόνο ζητώντας το παιχνίδι να περνάει κυρίως από τα πόδια του κάτι που συνέβη με Κέρκυρα, ΠΑΣ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.