ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στην Ελλάδα ο Κούπερ (Pics)

Ο Ντι Τζέι Κούπερ, ήρθε στη χώρα μας λίγο μετά τις 22:30 και από αύριο το πρωί, θα τεθεί στη διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Στην Ελλάδα ο Κούπερ (Pics)

Ο Αμερικανός γκαρντ, ήρθε στην Ελλάδα σήμερα το βράδυ (22:30) και αύριο θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους νέους τους συμπαίκτες και προπονητές.

Παράλληλα, θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου,  με σκοπό να μπει άμεσα στο κλίμα των πλέι οφ και να βοηθήσει το τριφύλλι στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.

Άλλωστε ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στην Ενισέι, με την φανέλα της οποίας είχε κατά μέσο όρο στην VTB League 11.4 πόντους και 9.2 ασίστ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.921 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ÁÖÉÎÇ ÔÏÕ ÍÔÉ ÔÆÅÉ ÊÏÕÐÅÑ ÓÔÇÍ ÁÈÇÍÁ ÃÉÁ ËÏÃÁÑÉÁÓÌÏ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ
ÁÖÉÎÇ ÔÏÕ ÍÔÉ ÔÆÅÉ ÊÏÕÐÅÑ ÓÔÇÍ ÁÈÇÍÁ ÃÉÁ ËÏÃÁÑÉÁÓÌÏ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.