ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όταν η Puma φοράει… πράσινα! (Pics)

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την Puma για τα επόμενα τρία χρόνια και το panathinaikos24.gr έψαξε και βρήκε τις «πράσινες» ομάδες που έχει ντύσει κατά καιρούς η εταιρεία αθλητικής ένδυσης.

Όταν η Puma φοράει... πράσινα! (Pics)

Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Σάντος Λαγκούνα, Χιμπέρνιαν, Φέγενορντ κ.α είναι μερικές από της ομάδες που είτε τώρα είτε στο παρελθόν φόρεσαν την «πράσινη» φανέλα της Puma.

Παράλληλα η εταιρεία ντύνει και τις Εθνικές ομάδες της Ακτής Ελεφαντοστού και του Καμερούν, ενώ εκτός από το ποδόσφαιρο η Puma έχει βάλει τις πινελιές της και στο ράγκμπι, ντύνοντας την Εθνική Ιρλανδίας.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας εντός έδρας 2012-2013

sporting-1

Χιμπέρνιαν εντός έδρας 2013-2014

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.726 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
hin-1

Μπούρσασπορ εμφανίσεις 2014-2015

Bursaspor-14-15-Kits

Εθνική Καμερούν εντός έδρας

cameroon-1

Εθνική Ακτή Ελεφαντοστού-Παγκόσμιο κύπελλο 2014

cote-1

Σάντος Λαγκούνα εντός έδρας και 3η εμφάνιση 2014-2015

santos-1

Εθνική ομάδα ράγκμπι της Ιρλανδίας

ireland-1

Με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα βρίσκεται στη διάθεση των φιλάθλων όλο το επίσημο αθλητικό υλικό, ενώ σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς, θα παρουσιαστούν οι νέες εμφανίσεις του «τριφυλλιού» με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και την μοναδική τεχνολογία ACTV της PUMA.

Ο Παναθηναϊκός καλωσορίζει την επιστροφή της PUMA στην «πράσινη» οικογένεια, αναγνωρίζοντας την προσφορά της και στο παρελθόν, όταν είχε εξοπλίσει και ωθήσει το «τριφύλλι» σε ιστορικές στιγμές στα χρόνια που το ποδόσφαιρο γινόταν επαγγελματικό.

O Παναθηναϊκός μαζί με την PUMA θα οδηγήσουν την ιστορική ομάδα σε μια νέα εποχή, συνεχίζοντας την αδιάκοπη προσφορά της PUMA στο ποδόσφαιρο.

Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...