ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δύο μετάλλια στην κολύμβηση

Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το τεστ για τους πέντε κολυμβητές του «τριφυλλιού» που συμμετείχαν στο διεθνές κολυμβητικό τουρνουά Acropolis 2015 στον Άλιμο το τριήμερο που μας πέρασε.

Δύο μετάλλια στην κολύμβηση

Ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο από τη Μαρίλεια Δρασίδου και 11 τελικοί από τους αθλητές μας που έδειξαν να βρίσκονται σε καλό δρόμο στην προετοιμασία τους για τα θερινά πρωταθλήματα.

Το απόγευμα του Σαββάτου την αρχή έκανε ο Γιώργος Αρνιακός με την 4η θέση στα 1500μ ελεύθερο στη μοναδική μας συμμετοχή στους τελικούς της πρώτης ημέρας.

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη με τη διπλή συμμετοχή από Δρασίδου και Παπαδοπούλου στα 50μ πρόσθιο γυναικών που έφερε μια πρώτη και μια τέταρτη θέση αντίστοιχα ενώ αργότερα το ίδιο απόγευμα μια ακόμα συμμετοχή από την Υρώ Παπαδοπούλου στα 200μ πρόσθιο (8η θέση) και τον Νίκο Χαραλάμπου στα 100μ πεταλούδα (4η θέση) έκλεισαν την παρουσία του τριφυλλιού για τη δευτερη αγωνιστική ημέρα.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 347 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την τελευταία ημέρα των αγώνων ο Νίκος Χαραλάμπου επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση κατακτώντας την 5η θέση στα 50μ πεταλούδα και την 7η στα 200μ πεταλούδα, ενώ σε έναν ακόμα διπλό τελικό,αυτόν των 100μ πρόσθιο γυναικών, η Δρασίδου και η Παπαδοπούλου κατέκτησαν την 3η και την 6η θέση αντίστοιχα. Στα 200μ πεταλουδας γυναικών η Ελευθερία Εζατ κατέκτησε την 7η θέση και λίγο αργότερα η διοργάνωση έκλεισε για την ομάδα μας με τη συμμετοχή του Γιώργου Αρνιακού στα 800μ ελεύθερο ανδρών που κατέκτησε και πάλι την 4η θέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.