ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο φουλ οι διαπραγματεύσεις…

Επί ποδός βρίσκονται άπαντες στον Παναθηναϊκό, όσον αφορά το θέμα του Εσιέν, καθώς οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να φέρουν στη Λεωφόρο τον Γκανέζο άσο. Ζήτησε περισσότερα χρήματα, αναφέρει η «Live Sport».

Στο φουλ οι διαπραγματεύσεις…

Οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον μάνατζερ του Μίκαελ Εσιέν είναι καθημερινές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και ο Λεωνίδας Βόκολος φέρεται να έχει μιλήσει με τον ίδιο τον παίκτη, αναλύοντας του, όλα τα δεδομένα της ομάδας, στην προσπάθεια του «τριφυλλιού» να τον «ντύσει» στα πράσινα.

Η «Live Sport» σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει πως ο Γκανέζος ζήτησε περισσότερα χρήματα, κάτι που ενδεχομένως δυσκολέψει την όλη υπόθεση, ωστόσο το κλίμα που προκύπτει είναι θετικό, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, εκτός του Βόκολου φέρεται να έχουν έρθει σε επαφή με τον άσο της Μίλαν, άλλοι δύο άνθρωποι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι εξήγησαν στον ίδιο το «πράσινο» πρότζεκτ.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.036 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο στην Ελλάδα και θα είναι υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη. Έχουμε νέα ταλαντούχα παιδιά, αλλά χρειαζόμαστε κι έμπειρους με νοοτροπία νικητή. Είσαι ένας ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης και θα είσαι ο ηγέτης μας. Χρειάζεται η παρουσία ενός παίκτης, όπως εσύ, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια», είναι ο διάλογος μεταξύ των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και του 32χρονου άσου, σύμφωνα με τη «Sport Day».

Στο ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρεται πως ο Γκανέζος άσος, βλέπει με θετικό… μάτι την μετακόμιση του στην Ελλάδα, καθώς φαίνεται να έχει πειστεί από το πλάνο των «πράσινων», ενώ και η προοπτική της Ευρώπης, κάθε άλλο παρά αδιάφορο τον αφήνει, κάτι για το οποίο είχατε ενημερωθεί χθες από το panathinaikos24.gr.

Ανοικτά τα «μέτωπα»… Λιζόν και Αμπεντ

Εκτός της περίπτωσης Εσιέν, στον Παναθηναϊκό «τρέχουν» και τα άλλα… μεταγραφικά ζητήματα, με τους Λιζόν και Αμπεντ να είναι στο προσκήνιο.

Όσον αφορά τον Ολλανδό, Ρούμπεν Λιζόν, τον οποίο παρακολούθησε από κοντά ο Βόκολος το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, υπάρχει αισιοδοξία πως θα επιτευχθεί το… deal, με τον δεξιό οπισθοφύλακα του Άγιαξ, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπρέντα.

Το ίδιο κλίμα επικρατεί και για τον… παλιόφιλο Αμπεντ, καθώς όπως φαίνεται οι διαπραγματεύσεις με τη Νιούκαστλ, είναι σε καλό δρόμο, με δεδομένη και την επιθυμία του Γαλλοαλγερινού να επιστρέψει, αν τα βρουν οι δύο διοικήσεις, τότε πιθανώς ο Αμπεντ, σύντομα θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Το επόμενο δεκαήμερο είναι κρίσιμο, αφού πιθανότατα να έχουν τελειώσει είτε με θετικό, είτε με αρνητικό τρόπο, οι όποιες εξελίξεις, αλλά στο θέμα του Εσιέν, δε πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει… παράταση, από τον Παναθηναϊκό και να περιμένει λίγες μέρες παραπάνω την απάντηση του ποδοσφαιριστή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.