«Είμαι ευγνώμων…»

Ο Ντι Τζέι Κούπερ έφτασε χθες στη χώρα μας και μιλώντας στην «Πράσινη», δεν έκρυψε τη χαρά του, για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός του έδωσε μια… ευκαιρία ζωής, ενώ εκθείασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που με διάλεξε ο Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσω να παίξω το καλύτερο μπάσκετ που μπορώ και παράλληλα να μάθω δίπλα σε έναν από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης.  

Ο Διαμαντίδης είναι ο καλύτερος πασέρ που έχω δει, κάνει τα πάντα και τα κάνει τέλεια. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τον τίτλο. Κίνητρο είναι και μόνο που αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Θα πάρω το ρόλο μου στην ομάδα και θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής».

«Ευλογία…»

Ο Ρέϊμαρ Μόργκαν αναμένεται να φτάσει σήμερα, λίγο μετά τη 13:00 στην Αθήνα, ωστόσο μίλησε και αυτός στην «Πράσινη», δηλώνοντας ενθουσιασμένος και ανυπόμονος.

Αναλυτικά:

«Είναι απίστευτο. Αποτελεί ευλογία να παίζεις σε μια ομάδα που έχει κατακτήσει τόσους τίτλους και έξι ευρωπαϊκά τρόπαια, ενώ έχει ένα τόσο ένθερμο κοινό. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ. Εύχομαι να έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία και να πετύχουμε το στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου