ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανυπομονούν Κούπερ και Μόργκαν

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού, Ντι Τζέι Κούπερ και Ρέιμαρ Μόργκαν, μίλησαν στην «Πράσινη», δείχνοντας την…, ανυπομονησία τους, να φορέσουν την «εξάστερη» φανέλα.

Ανυπομονούν Κούπερ και Μόργκαν

 «Είμαι ευγνώμων…»

Ο Ντι Τζέι Κούπερ έφτασε χθες στη χώρα μας και μιλώντας στην «Πράσινη», δεν έκρυψε τη χαρά του, για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός του έδωσε μια… ευκαιρία ζωής, ενώ εκθείασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.766 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που με διάλεξε ο Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσω να παίξω το καλύτερο μπάσκετ που μπορώ και παράλληλα να μάθω δίπλα σε έναν από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης.  

Ο Διαμαντίδης είναι ο καλύτερος πασέρ που έχω δει, κάνει τα πάντα και τα κάνει τέλεια. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τον τίτλο. Κίνητρο είναι και μόνο που αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Θα πάρω το ρόλο μου στην ομάδα και θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής».

«Ευλογία…»

Ο Ρέϊμαρ Μόργκαν αναμένεται να φτάσει σήμερα, λίγο μετά τη 13:00 στην Αθήνα, ωστόσο μίλησε και αυτός στην «Πράσινη», δηλώνοντας ενθουσιασμένος και ανυπόμονος.

Αναλυτικά:

«Είναι απίστευτο. Αποτελεί ευλογία να παίζεις σε μια ομάδα που έχει κατακτήσει τόσους τίτλους και έξι ευρωπαϊκά τρόπαια, ενώ έχει ένα τόσο ένθερμο κοινό. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ. Εύχομαι να έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία και να πετύχουμε το στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.