ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιβραβεύει «Κλώνα»

Επέκταση συνεργασίας για ένα ακόμη χρόνο σκέφτεται να προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον Βίκτωρα Κλωναρίδη, σύμφωνα με το «Goal».

Επιβραβεύει «Κλώνα»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η διοίκηση του Παναθηναϊκού προτίθεται να επεκτείνει το συμβόλαιο του Βίκτωρα Κλωναρίδη για έναν ακόμη χρόνο. Υπενθυμίζεται πως ο «Κλώνα» δεσμεύεται με το «τριφύλλι» μέχρι και το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο οι «πράσινοι» θέλουν να επιβραβεύσουν τον ποδοσφαιριστή, επεκτείνοντας το συμβόλαιο του για έναν ακόμη χρόνο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.