Μπάσκετ

Μόργκαν: «Να επιστρέψω σπίτι μου σαν πρωταθλητής» (Pics)

Στην Ελλάδα έφτασε και το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού Ρέιμαρ Μόργκαν και στις πρώτες του δηλώσεις, μίλησε για πρωτάθλημα.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Ρέιμαρ Μόργκαν, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις, μίλησε για πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα τόνισε πως είναι πολεμιστής.

Χαλαρός και ευδιάθετος, ο Αμερικανός φόργουορντ εμφανίστηκε λίγο μετά τις 14:00, με μπλουζάκι του Μίσιγκαν στο οποίο απεικονίζεται η περικεφαλαία ενός Σπαρτιάτη πολεμιστή, με τον ίδιο να δηλώνει αργότερα, πως αυτό το σήμα τον χαρακτηρίζει, καθώς έχει μάθει να πολεμάει στο παρκέ: 

«Είναι ένα χαρακτηριστικό μου να πολεμάω μέσα στο γήπεδο. Μου ταιριάζει αυτό το στιλ και σκοπεύω να δώσω πολλές μάχες για τον Παναθηναϊκό».

Παράλληλα, ο Μόργκαν αναφέρθηκε στους στόχους που έθεσε για να έρθει στον Παναθηναϊκό, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Δημήτρη Διαμαντίδη:

«Ο Διαμαντίδης είναι γνωστός σε όλη την Ευρώπη για το παιχνίδι pick & roll που κάνει και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του. Ο μεγάλος μου στόχος δεν είναι άλλος από το να επιστρέψω στο σπίτι μου με τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας».

Exit mobile version