ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλότερ: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον τίτλο»

Στη σημασία των πλέι οφ για τον Παναθηναϊκό,αλλά και στις δυσκολίες που θα έχει το πρώτο παιχνίδι, κόντρα στον Κολοσσό αναφέρθηκε ο Έι Τζέι Σλότερ, στο blog του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Σλότερ: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον τίτλο»

Ο Έι Τζέι Σλότερ, στο Blog του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε  στην  έναρξη των πλέι οφ και τη δυσκολία που θα έχει το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό. Παράλληλα, τόνισε ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να απόλυτα συγκεντρωμένοι και να αποφεύγουν τα λάθη, καθώς έχουν μπει  πλέον σε τροχιά τίτλου.

Αναλυτικά όσα γράφει ο Σλότερ:

«Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ στην Ελλάδα.

Φτάσαμε στην πιο σημαντική φάση της αγωνιστικής περιόδου και βέβαια αναφέρομαι στην έναρξη των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Πλέον ξεχώρισαν οι οχτώ ομάδες και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον τίτλο. Από μόνο του αυτό τα λέει όλα.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα αρχίσουμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στον Κολοσσό, μια ομάδα με πολύ καλή αγωνιστική φιλοσοφία και με παίκτες που γνωρίζουν το ρόλο τους καλά. Δεν έχουν το παραμικρό άγχος, έκαναν καλή σεζόν και τώρα απέναντι σε εμάς θα προσπαθήσουν να κάνουν τη ζωή μας… δύσκολη! Γνωρίζουμε ότι πρέπει να δείχνουμε σεβασμό σε κάθε αντίπαλο και το ίδιο θα κάνουμε με τον Κολοσσό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι δίνουμε την ίδια σημασία σε όλους τους αγώνες κι εμείς αναλύσαμε πολύ τον αντίπαλό μας ώστε να φανούμε πανέτοιμοι.

Επαναλαμβάνω: Είμαστε στα πλέι οφ! Απ’ εδώ και στο εξής τα περιθώρια είναι στενά και δεν διορθώνεται ούτε και συγχωρείται από τον αντίπαλο το παραμικρό λάθος. Αυτό θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ώστε να προετοιμαζόμαστε σωστά και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαστε πια στην αρχή του δρόμου προς τον τίτλο κι αν θέλουμε να φανούμε άξιοι να τον κατακτήσουμε τότε οφείλουμε να παίζουμε στο 100% σε κάθε υποχρέωσή μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.