Ο Έι Τζέι Σλότερ, στο Blog του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε  στην  έναρξη των πλέι οφ και τη δυσκολία που θα έχει το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό. Παράλληλα, τόνισε ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να απόλυτα συγκεντρωμένοι και να αποφεύγουν τα λάθη, καθώς έχουν μπει  πλέον σε τροχιά τίτλου.

Αναλυτικά όσα γράφει ο Σλότερ:

«Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ στην Ελλάδα.

Φτάσαμε στην πιο σημαντική φάση της αγωνιστικής περιόδου και βέβαια αναφέρομαι στην έναρξη των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Πλέον ξεχώρισαν οι οχτώ ομάδες και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον τίτλο. Από μόνο του αυτό τα λέει όλα.

Θα αρχίσουμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στον Κολοσσό, μια ομάδα με πολύ καλή αγωνιστική φιλοσοφία και με παίκτες που γνωρίζουν το ρόλο τους καλά. Δεν έχουν το παραμικρό άγχος, έκαναν καλή σεζόν και τώρα απέναντι σε εμάς θα προσπαθήσουν να κάνουν τη ζωή μας… δύσκολη! Γνωρίζουμε ότι πρέπει να δείχνουμε σεβασμό σε κάθε αντίπαλο και το ίδιο θα κάνουμε με τον Κολοσσό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι δίνουμε την ίδια σημασία σε όλους τους αγώνες κι εμείς αναλύσαμε πολύ τον αντίπαλό μας ώστε να φανούμε πανέτοιμοι.

Επαναλαμβάνω: Είμαστε στα πλέι οφ! Απ’ εδώ και στο εξής τα περιθώρια είναι στενά και δεν διορθώνεται ούτε και συγχωρείται από τον αντίπαλο το παραμικρό λάθος. Αυτό θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ώστε να προετοιμαζόμαστε σωστά και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαστε πια στην αρχή του δρόμου προς τον τίτλο κι αν θέλουμε να φανούμε άξιοι να τον κατακτήσουμε τότε οφείλουμε να παίζουμε στο 100% σε κάθε υποχρέωσή μας».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS