ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να πάρουν το αίμα τους πίσω…

Το παιχνίδι στην Τρίπολη ευκαιρία να εξαγνιστεί ο Παναθηναϊκός για την... άθλια εμφάνιση της 4ης Απριλίου.

Να πάρουν το αίμα τους πίσω...

Ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει από τον Γκόρντον Σίλντενφελντ να δείξει τον ανάλογο επαγγελματισμό αποχαιρετώντας με ψηλά το κεφάλι την ομάδα παίζοντας καλά στα πλέι οφ. Ο Κροάτης (που θα συνεχίσει στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ) επιστρέφει στο βασικό σχήμα ενόψει της extra-season (μαζί με τον Στάθη Ταυλαρίδη), αρχής γενομένης από την αναμέτρηση στην Τρίπολη με την ομάδα να ψάχνει ένα «διπλό» από τις 14 Μαρτίου όταν είχε λυγίσει τον Εργοτέλη (2-0).

Ευκαιρία και για ρεβάνς του πρόσφατου 2-2 στην Λεωφόρο όταν ο Αστέρας έκανε την κορυφαία εμφάνιση της… ιστορίας του, αδικούμενος (!) από την ισοπαλία, απέναντι σε ένα σύνολο που μονάχα στα χαρτιά παρουσιάστηκε στο χορτάρι.

Ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσε (με τον κόουτς Αναστασίου να πραγματοποιεί σωρεία δοκιμών) αλλά τώρα με «τα γάλατα να σφίγγουν» ευελπιστούμε πως η ομάδα θα παρουσιαστεί «ζωηρή» και συγκεντρωμένη, όπως έδειχνε λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.897 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.