ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Κλωναρίδης μπορεί να φέρει περισσότερα

Σωστή η επιλογή της διοίκησης να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον «Βέλγο»...

Ο Κλωναρίδης μπορεί να φέρει περισσότερα

Στην διοίκηση σκέφτονται επέκταση συμβολαίου στον Βίκτωρα Κλωναρίδη παρότι φέτος ο νεαρός εξτρέμ δεν πραγματοποίησε τόσο μεστή σεζόν, σαν την πρώτη ( 9 γκολ και 4 ασίστ στο πρωτάθλημα, συν άλλα δύο γκολ στο κύπελλο).

Ο «Βέλγος», ασχέτως αριθμών, είναι ο πιο προικισμένος επιθετικός που υπάρχει στο ρόστερ (μετά από … ξέρετε ποιον) κι αποδεικνύεται σωστή η επιμονή Νταμπίζα για την απόκτησή του από την Λιλ ώστε ο μικρός ν’ αποτελέσει τον αντι-Μαυρία.

Φέτος ξεκίνησε φορτσάτα, στο Βέλγιο πρόλαβε να δημιουργήσει τέσσερις τελικές σε (σκάρτα) πέντε λεπτά (!), ενώ σκόραρε γκολάρα στη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ. Στη συνέχεια «έπεσε» με το προπονητή να προτιμά για την επίθεση Πέτριτς, Καρέλη, οπότε ο μικρός έχασε τον ρυθμό του.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν ο «Ηulk» (με τα μισά από τα δικά του προσόντα) αυτή τη στιγμή κοστολογείται κοντά στα 4.000.000 ευρώ, ο «Κλώνα» μπορεί να πιάσει πολύ υψηλότερη τιμή μελλοντικά αφού το σουλούπι του στο τερέν δεν μοιάζει καν ελληνικό. Με ξεπέταγμα, ντρίμπλα, τεχνική που πιότερο θυμίζει Ολλανδό (έτσι κι αλλιώς στην κεντρική Ευρώπη γεννήθηκε, στην βελγική πόλη, Σεράινγκ) το τριφύλλι σύντομα μπορεί να κεφαλαιοποιήσει την έμπνευση του Μανόλο Χιμένεθ να τον προβιβάσει από τους μικρούς της ΑΕΚ και του Νίκου Κωστένογλου να του δώσει ρόλο στα άκρα της κιτρινόμαυρης επίθεσης απ όπου τον είδε και τον έκανε δικό της η Λίλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.