ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιστροφή στην ταχύτητα

Οι μεταγραφικοί στόχοι δείχνουν επιστροφή στην περσινή πετυχημένη συνταγή.

Επιστροφή στην ταχύτητα

Ο Ρούμπεν Λιζόν μπορεί να μην είχε την εξέλιξη που ήθελαν στον Άγιαξ (έτσι είπε πρόσφατα ο Φρανκ ντε Μπουρ), μπορεί να ξέπεσε σε σύλλογο (Mπρέντα) που θα δώσει πλέι οφ παραμονής στην Eredivisie αλλά αρκεί μια ματιά σε βίντεο που κυκλοφορούν στο youtube για να καταλάβεις πως είναι… σφαιράτος!

Η ταχύτητα και η διάθεση της ομάδας να «πνίγει» τον αντίπαλο έλειψαν αρκετά φέτος με τον κόουτς να επιλέγει παίκτες (Μπούρμπος, Μπούι, Πράνιτς, Πέτριτς) που δεν μπορούν ν’ ακολουθήσουν ρυθμούς σε υψηλό τέμπο. Η ομάδα θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της τον Μεχντί Αμπεντ, υπέγραψε τον Καλτσά, «κοιτάζει» Λιζόν, πήρε Λουντ για αντί-Πράνιτς (δεν διαβάσαμε ότι ο Φινλανδός είναι «πύραυλος» ωστόσο κομμάτι δύσκολο να είναι τόσο αδιάφορος ανασταλτικά όσο ο Κροάτης), δείγμα πως ο Γιάννης Αναστασίου επιστρέφει στην άριστη συνταγή του 2013-2014 που έφερε εμφατικές νίκες, τίτλο, πρωτιά στα πλέι-οφ και αναγνώριση προόδου από εχθρούς και φίλους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.