ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διπλός περιοριστικός όρος για Δούρο

Μετά τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα, αποφασίστηκε να επιβληθεί στον Γιώργο Δούρο διπλός περιοριστικός όρος για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Διπλός περιοριστικός όρος για Δούρο

Ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ και νυν παρατηρητής διαιτησίας βρέθηκε στο γραφείο του ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη για πάνω από τέσσερις ώρες και τελικά έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι, μετά την απόφαση για απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Ο Δούρος είναι κατηγορούμενος για τέσσερα κακουργήματα, μεταξύ των οποίων και η «ένταξη σε εγκληματική οργάνωση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.