ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Δεν θα προσφύγουμε στο ΑΣΕΑΔ»

Ο Τζέιμς Γκιστ τιμωρήθηκε με οκτάμηνο αποκλεισμό και ο νομικός εκπρόσωπός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, τόνισε, με γραπτή δήλωσή του, πως ο παίκτης αγνοούσε την ύπαρξη απαγορευμένης ουσίας, ενώ τόνισε πως δεν θα γίνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Αμερικανού φόργουορντ, τόνισε πως η απόφαση για τον 8μηνο αποκλεισμό του, κρίθηκε θετική και δεν θα γίνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ.

Ο Ράτζα επέλεξε την κορυφαία «πράσινη» δωδεκάδα! (Pic)
Ο Ράτζα επέλεξε την κορυφαία «πράσινη» δωδεκάδα! (Pic) 4.635 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος:

«Ο αθλητικός δικαστής, κ. Ανδρέας Λίλλος έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέο για παράβαση των διατάξεων περί ντόπινγκ, ως υπότροπο  τον καλαθοσφαιριστή Τζέιμς Γκιστ και του επέβαλε ποινή αποκλεισμού από τους αθλητικούς αγώνες για 8 μήνες. Η θέση του Γκιστ είναι ότι χρησιμοποίησε φαρμακευτικό σκεύασμα εγκεκριμένο από την Αμερική προκειμένου να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας, αγνοώντας την ύπαρξη της απαγορευμένης ουσίας (πραγματική πλάνη).

Την άνω θέση του αθλητή τεκμηρίωσε επιστημονικά ο καθηγητής φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μανώλης Οικονόμου. Δεδομένης της ανελαστικότητας των διατάξεων περί ντόπινγκ, όπου και η αμέλεια τιμωρείται, η απόφαση κρίνεται θετική και δε θα προσφύγουμε στο ΑΣΕΑΔ».

Ο Ράτζα επέλεξε την κορυφαία «πράσινη» δωδεκάδα! (Pic)
Ο Ράτζα επέλεξε την κορυφαία «πράσινη» δωδεκάδα! (Pic) 4.635 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

close