ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Όμορφες αναμνήσεις επιστρέφοντας στο σπίτι μου»

Εμφανώς συγκινημένος, ο Έκι Γκονζάλες μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα χρόνια που πέρασε στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως κρατάει μόνο τις θετικές αναμνήσεις.

«Όμορφες αναμνήσεις επιστρέφοντας στο σπίτι μου»

Ιστορική χαρακτήρισε την ημέρα της επιστροφής του στην «Λεωφόρο» ο Έκι Γκονζάλες. Ο Αργεντινός, μιλώντας στη Nova, παρουσιάστηκε έντονα συγκινημένος και χαρακτήρισε σπίτι του τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, τόνισε πως κρατάει μόνο τα θετικά από την θητεία του στο «τριφύλλι» και ευχήθηκε η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Είναι πολλές οι όμορφες αναμνήσεις επιστρέφοντας στο σπίτι μου. Είναι μια πολύ έντονη συναισθηματικά, μια συγκινησιακή μέρα για μένα η σημερινή», είπε αρχικά ο Αργεντινός στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε: «Ένιωσα υπέροχα. Για μένα είναι μια… ιστορική μέρα. Να επιστρέφω στον Παναθηναϊκό και να είμαι μαζί με τον κόσμο του, με τους ανθρώπους της ομάδας, με τη νέα διεύθυνσή της. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος. Πάνε επτά χρόνια απ’ την ημέρα που αποχώρησα. Είχα έρθει ενδιάμεσα πριν από λίγα χρόνια για μια εβδομάδα, αλλά δεν είχα δει ανθρώπους της ομάδας». 

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Έκι, σχολίασε ακόμα ότι: «Πάντα παρακολουθώ την ομάδα. Γνωρίζω ότι έχει καλές πιθανότητες για να προκριθεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και εύχομαι πραγματικά να τα καταφέρει η ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει αυτή τη στιγμή καλούς παίκτες, καλή ομάδα και με την προσθήκη ορισμένων ακόμη ποδοσφαιριστών μπορεί να κάνει τη διαφορά». 

Ενώ για τις αναμνήσεις του, τόνισε: «Την πρώτη μου χρονιά στην ομάδα κατακτήσαμε το νταμπλ και την επόμενη σεζόν είχαμε πολλές καλές στιγμές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά υπήρξαν και άσχημες στιγμές, όμως εγώ θυμάμαι μόνο τις καλές». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.