ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρεμιέρα με ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ΠΑΟΚ στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο (19.00) στην αυλαία των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών.

Πρεμιέρα με ντέρμπι

Οι «πράσινοι» λίγες ημέρες μετά την παρουσία τους στον τελικό του Κυπέλλου, θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Κώστας Λούδης στις δηλώσεις του τόνισε πως στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό και έδειξε την πίστη του στην ομάδα:

«Eξ αρχής είχαμε θέσει ως στόχο την  συμμετοχή μας στον τελικό του πρωταθλήματος το ότι καταφέραμε και φτάσαμε και στον τελικό του κυπέλλου είναι ένα άλλο πράγμα και όπως το κρατάμε ως προίκα, και από την Τετάρτη που ξεκινάμε την σειρά των αγώνων με τον ΠΑΟΚ  πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κάνουμε πάλι το πρώτο βήμα,  και να συνεχίσουμε την σειρά των play – off.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 129 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα που απαρτίζεται από πολλούς και καλούς παίκτες στην έδρα του ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός και με τον κόσμο του και πιστεύω ότι δύσκολα ή εύκολα θα μπορέσουμε να περάσουμε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ όντας συγκεντρωμένοι και όπως παίξαμε στο Final – Four πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να περάσουμε αυτό το εμπόδιο. Φυσικά στόχος μας είναι ο τελικός  που θα βρούμε απέναντι μας τον Ολυμπιακό . Βέβαια η σειρά είναι μεγάλη ακόμα,  είναι  πολύ δύσκολη σειρά αλλά δουλεύουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.