ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τίμησαν τον Γιάννη Σκιαδά

Ο Δήμος Παιανίας/Γλυκών νερών τίμησε τον δρομέα του Παναθηναϊκού, Γιάννη Σκιαδά, αναβιώνοντας τον θεσμό αγώνων δρόμου, «Σκιαδίων».

Τίμησαν τον Γιάννη Σκιαδά

Αναλυτικά:

«Με μια μεγάλη διοργάνωση τίμησε ο Δήμος Παιανίας – Γλυκών Νερών μια εξέχουσα αθλητική προσωπικότητα, τον δρομέα του Παναθηναϊκού, Γιάννη Σκιαδά. Την αναβίωση του θεσμού των «Σκιαδίων», των αγώνων δρόμου, που ξεκίνησαν μετά το πέρας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην περιοχή της Παιανίας προς τιμήν του Βαλκανιονίκη Παιανιώτη αθλητή, Ιωάννη Σκιαδά, αποφάσισε ο Δήμος Παιανίας και έφερε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία.

Ο θεσμός που εορταζόταν από το 1950 έως και τις αρχές του 2000 και τον διοργάνωνε ο Παναθηναϊκό ήταν για το Δήμο ένα σπουδαίο γεγονός γιατί επαναφέρει στις μνήμες όλων μια λαμπερή προσωπικότητα και προβάλει την ντόπια αθλητική ιστορία.

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 327 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θερμή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου καθώς η τεράστια συμμετοχή δρομέων όλων των κατηγοριών ανήλθε στους 850, ενώ ήταν αξιοσημείωτη η συμμετοχή 600 μαθητών σχολείων από ολόκληρο το Δήμο, που έτρεξαν με μοναδικό ενθουσιασμό. Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε επίσης, η προσέλευση 260 δρομέων μεγάλων αποστάσεων απ’ όλη την Αττική και άλλα μέρη της Ελλάδας, που διένυσαν τη διαδρομή των 10.000 μέτρων.

Πολύ καλή εμφάνιση για τον αθλητή του συλλόγου μας Σαμπάνη Δημήτριο που με χρόνο 35:15 κατέκτησε την πρώτη θέση!

Η πρώτη αυτή διοργάνωση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, συντονισμένη με επαγγελματισμό και ακρίβεια από ένα εξαιρετικό επιτελείο ανθρώπων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Παιανίας, κ. Παναγιώτη Σιδέρη. Το γεγονός της μεγάλης συμμετοχής αθλητών και της συγκινητικής συμμετοχής εθελοντών που επάνδρωσαν ζωτικές λειτουργίες της διοργάνωσης αποτελεί μια εξαιρετική αρχή Αναβίωσης του αθλητικού θεσμού «Σκιάδια», θέτει τις βάσεις για μελλοντικές μεγάλες διοργανώσεις στο Δήμο Η απόφαση του Δημάρχου Παιανίας κ. Σπύρου Στάμου να επαναφέρει τους Αγώνες αυτούς, είναι ένα ύψιστης σημασίας γεγονός για την διάσωση και ανάδειξη της Ιστορίας της Παιανίας αλλά και για την ενίσχυση της Αθλητικής Ιδέας στην αντίληψη όλων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.