ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Κάτω τα χέρια σας…

Επεσαν αμέσως οι γνωστοί «κανίβαλοι» να φάνε τον Καλτσά, μετά την κατάθεση του νεαρού για το περιβόητο παιχνίδι Ολυμπιακός – Βέροια.

Κάτω τα χέρια σας…

Τι κακό είπε ο Καλτσάς ή τι… πονηρό, για να καταλάβουμε; Πως έπεσαν αμέσως οι γνωστοί «υποστηρικτές» του συστήματος να πουν «ορίστε, μέχρι και παίκτης του Παναθηναϊκού λέει ότι δεν έγινε κάτι», τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν έχει ειπωθεί ΠΟΤΕ από τον Καλτσά.

Η κατάθεση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή ήταν συγκεκριμένη και ξεκάθαρη. Διαβάστε την καλά και εμπεδώστε την: «Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου εγώ δεν μπήκα στα αποδυτήρια, μπήκαν όμως σ’ αυτά οι έντεκα συμπαίκτες μου που αγωνίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο, καθώς επίσης ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο γενικός αρχηγός, Γεώργιος Λαναρής, ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας, Α. Τυφλίδης, καθώς και ο φροντιστής της ομάδας, Σάκης Βούλγαρης. Εγώ παρέμεινα στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας μπάλα με τους υπόλοιπους αναπληρωματικούς συμπαίκτες μου, όπως συνηθίζεται».

Που βλέπετε, λοιπόν, να λέει στην κατάθεση του ο Καλτσάς ότι «δεν έγινε τίποτα στο παιχνίδι» και αμέσως πέσατε να… βαφτίσετε το ψάρι – κρέας, για να κάνετε τη γνωστή προπαγάνδα σας υπέρ της ομάδας που έχει βρωμίσει όσο ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο πρώην, πια, άσος της Βέροιας και νυν του Παναθηναϊκού τονίζει ότι δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα, διότι πολύ απλά, ήταν εκτός αποδυτηρίων. Άλλο το «δεν έγινε τίποτα» και άλλο το «δεν είδα κάτι, γιατί δεν ήμουν στα αποδυτήρια». Απλά ελληνικά…

Ο πανικός είναι μεγάλος. Ο κλοιός έχει σφίξει και κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα από το πουθενά για να… δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα για τις απατεωνιές τους. Εκτίθενται, όμως, και μέσα τους το καταλαβαίνουν. Εμείς, εδώ είμαστε, για να τους το υπενθυμίζουμε…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE