ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λουντ: «Ηρθα στο σωστό μέρος»

Χαρούμενος και πεπεισμένος πως έκανε την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του ήρθε στην Αθήνα ο Ρόμπιν Λουντ για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Λουντ: «Ηρθα στο σωστό μέρος»

Ο διεθνής άσος ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τον μάνατζερ του, τον παλαίμαχο παίκτη της ΑΕΚ, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει

Ο Ρόμπιν Λοντ στις πρώτες του δηλώσεις, ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία.  Ηρθα στο σωστό μέρος. Εχω μιλήσει με τον Κόλκα και μου έχει πει τα καλύτερα. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού και δεν ξέρω ακόμα πόσα ματς θα παίξω με την Ελσίνκι».

ËÏÍÔÁÖÉÎÇ ÔÏÕ ÑÏÌÐÉÍ ËÏÍÔ ÃÉÁ ÔÇÍ ÏÌÁÄÁ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας υποδέχτηκαν ο Λεωνίδας Βόκολος και ο Νικόλας Βασιλαράς και ο Σκανδιναβός από το αεροδρόμιο θα πάει στο Κορωπί για εξετάσεις και να δει το προπονητικό κέντρο.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
1246406
ËÏÍÔÁÖÉÎÇ ÔÏÕ ÑÏÌÐÉÍ ËÏÍÔ ÃÉÁ ÔÇÍ ÏÌÁÄÁ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.