ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Μακεδονίτικη… κωλοτούμπα!

«Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω» από τον ΠΑΟΚ, που έκανε στροφή 180 μοιρών και ψήφισε υπέρ της επικύρωσης της βαθμολογίας, όταν μέχρι σήμερα φώναζε για όσα γίνονται στο αναξιόπιστο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μακεδονίτικη… κωλοτούμπα!

Για μια ακόμη φορά, ο «δικέφαλος του βορρά» αποδείχτηκε λίγος. Στην κρίσιμη στιγμή, έκανε πίσω κι αντί να έχει μια ξεκάθαρη θέση, όπως της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που συνεχίζει να υπερασπίζεται τα λεγόμενά της, δίχως «περιστροφές» και «στρογγυλεύσεις», έκανε μια… μεγαλοπρεπέστατη κωλοτούμπα και, επί της ουσίας, συντάχθηκε με τον Ολυμπιακό! Ναι, μη γελάτε. Είναι ο ΠΑΟΚ, που μέχρι χθες φώναζε για το κατεστημένο και έψαχνε τρόπους για να το γκρεμίσει, μαζί με άλλους «συμμάχους». Σήμερα, όμως, τα γύρισε…

Ψήφισε ότι ψήφισε, έπαιρνε… πάσες από τον Ολυμπιακό στο Δ.Σ. της Super League, ενώ ήρθε και για κερασάκι στην τούρτα η δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη για να αποδείξει αυτό που γράφουμε παραπάνω: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε πάρα πολύ σοβαρή ομάδα, επειδή κοιτάει τα συμφέροντα του…». Σωστά κυρ Σάββα. Τα συμφέροντα, αλλάζουν…

Τελικά, μόνο τυχαίο δεν είναι που τον αποκαλούν… Ολυμπιακό του Βορρά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ