ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Ξεκίνημα με τον καλύτερο τρόπο

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ, καθώς ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Κολοσσού στο ΟΑΚΑ με 98-71. Πρώτος σκόρερ ο Μπατίστα με 23 πόντους.

Ξεκίνημα με τον καλύτερο τρόπο

Ο Παναθηναϊκός στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου και από νωρίς καθάρισε το ματς. Το Σάββατο στην Ρόδο το επόμενο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

 Το ματς

 Ξεκίνημα με «βόμβες»

Οι «πράσινοι» μπήκαν ζεστοί και με 3/3 τρίποντο στο ξεκίνημα του ματς, πήραν γρήγορα μία διαφορά ασφαλείας. Ο Κολοσσός εν τω μεταξύ έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο και είχε ρόλου κομπάρσου.

Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με τον Παναθηναϊκο να έχει ένα σημαντικό προβάδισμα (29-13) και το παιχνίδι από νωρίς είχε νικητή.

Δεν άφησε το πόδι από το γκάζι

Η διαφορά ανέβηκε ακόμα περισσότερο στην συνέχεια, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής στον Παπαγιάννη. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολλά λάθη, ο Παναθηναϊκός δεν τα συγχωρούσε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διαφορά να έχει ανέβει σε υψηλά επίπεδα στα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου (36-18).

Το πρώτο ημίχρονο τελικά τελείωσε με το σκορ στο 46-27, με το μεγάλο όπλο του Παναθηναϊκού να είναι τα τρίποντο, ενώ ο Κολοσσός αντιμέτωπιζε σοβαρά προβλήματα τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Δεν άλλαξε τίποτα

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι «πράσινοι» διατήρησαν στα ίδια επίπεδα την απόδοση τους, ο Λαρετζάκης πάλευε μόνος του να κρατήσει τον Κολοσσό. Τα τρίποντα ήταν και πάλι η μεγάλη δύναμη για τον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα ο Μπατίστα συνέχιζε να κάνει «πάρτι» κάτω από την ρακέτα. Η διαφορά πάντως δεν ξέφυγε, το τέλος της τρίτης περιόδου έληξε με το σκορ στο 70-51.

Στην τελευταία περίοδο όμως ο Παναθηναϊκός αντί να κατεβάσει ρυθμό, παραλίγο να φτάσει την διαφορά στους 30 πόντους (87-62, 90-65), σε ένα σημείο φυσικά που όλα είχαν κριθεί. Παπαγιάννης και Λούντζης έμειναν για αρκετή ώρα στο παρκέ πρόσφεραν και οι δύο όσο αγωνίστηκαν και το τελικό 96-69 βρήκε τους «πράσινους» να μπαίνουν δυνατά στα φετινά πλέι οφ.

Τα δεκάλεπτα: 29-13, 46-27, 70-51, 98-71.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σλότερ 12 (2), Μποχωρίδης 2, Γιάνκοβιτς 9 (1), Φώτσης 15 (4), Νέλσον 7 (1), Παππάς 6, Μαυροκεφαλίδης 9 (1), Διαμαντίδης 8 (1), Μπατίστα 23, Μπλουμς 3 (1), Παπαγιάννης 4

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ: Τολιόπουλος 3 (1), Λαρεντζάκης 15 (1), Γουότερς 6, Μανωλόπουλος 9 (3), Σμιθ 5, Στεφανίδης 2, Λίντεν 2, Σκοτ 5 (1), Τσάμης 6, Χάγκινς 16, Ρόμπινσον 2.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ