ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Να κάνουμε βήματα μπροστά»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, μετά την άνετη επικράτηση επί του Κολοσσού.

Μανωλόπουλος: «Να κάνουμε βήματα μπροστά»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν έμεινε ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας, αλλά όπως είπε έχουν γίνει βήματα προς τα εμπρός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Θεωρώ αρχίσαμε πολύ καλά. Ο Κολοσσός για εμένα είναι μία καλή ομάδα. Για εμάς ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για να κάνουμε βήματα μπροστά. Είχαμε βάλει κάποιους στόχους, νομίζω τα καταφέραμε σε γενικές γραμμές. Απ’ το πρώτο ημίχρονο είμαι ευχαριστημένος, στο δεύτερο ο Κολοσσός βρήκε λύσεις. Δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος απ’ την άμυνα σ’ αυτό το διάστημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.