ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λουκάς… ο δημιουργός

Εκτός από το καλό σουτ ο ψηλός προσφέρει στον Μανωλόπουλο και δημιουργία!

Λουκάς... ο δημιουργός

Τα διαδικαστικά παιχνιδάκια που απομένουν μέχρι τους τελικούς με τον Ολυμπιακό προσφέρουν την ευκαιρία σε παίκτες «ριγμένους» ψυχολογικά να πάρουν πάνω τους!

Πλην του Νέλσον που φαντάζει βελτιωμένος, ο αθλητής που προσφέρει μπόλικα πράγματα στον Μανωλόπουλο είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης! Ο ψηλός παίζει για το επόμενό του συμβόλαιο (αν μείνει στον Εξάστερο βέβαια δύσκολα θα του γίνει πρόταση στα λεφτά που παίρνει τώρα, περίπου 600 χιλιάρικα) κι εκτός από το καλό σουτ που ανέκαθεν διέθετε, εσχάτως προσφέρει και στην δημιουργία. Τέσσερις ασίστ μοίρασε σήμερα ο διεθνής σέντερ, πέντε μοίρασε με την Ελευσίνα, δύο με τον Απόλλωνα Πάτρας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.