ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Να τελειώσουμε τη σειρά στη Ρόδο»

Στη Ρόδο με σκοπό να τελειώσουν τη σειρά με τον Κολοσσό, θα πάει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκος Παππάς.

Παππάς: «Να τελειώσουμε τη σειρά στη Ρόδο»

Ο Έλληνας γκαρντ του τριφυλλιού, μετά τη λήξη της αναμέτρηση με τον Κολοσσό, αναφέρθηκε στη σειρά με τους ροδίτες, αλλά και στον πρόσφατο τραυματισμό του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όλα καλά αναφορικά με τον τραυματισμό μου. Θέλουμε να τελειώσουμε την σειρά στη Ρόδο. Ο Κολοσσός είναι οργανωμένη και ανταγωνιστική ομάδα και θα παίξει καλύτερα στο γήπεδό του, αλλά εμείς θα πάμε για να νικήσουμε».

Για το αν κρατάει κάτι ο Παναθηναϊκός από το συγκεκριμένο παιχνίδι:

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 146.975 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δείξαμε ενέργεια στην άμυνα και σκοράραμε στην επίθεση 98 πόντους. Κρατάμε την ενέργεια που είχαμε και θα πρέπει να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.