ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Δυσκολεύτηκε αλλά… έκανε το 1-0!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 10-9, έκανε το 1-0 στη σειρά και πάει Θεσσαλονίκη για το σκούπισμα!

Δυσκολεύτηκε αλλά... έκανε το 1-0!

Οι «πράσινοι» του Κώστα Λούδη, με εξαιρετικό ματς στην αρχή και στο τρίτο οκτάλεπτο, κατάφεραν να επικρατήσουν του «Δικεφάλου του Βορρά»  και άνοιξαν νικηφόρα τη σειρά των προημιτελικών την Α1 πόλο. Με δυναμική άμυνα το «τριφύλλι», πήρε κεφάλι στο σκορ (1-0) στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ δεν άφησαν σε κανένα σημείο τον αντίπαλο ν’ αντιδράσει.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν το ρυθμό του ματς, με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει στην ανάπαυλα, έχοντας το προβάδισμα με (4-3).

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Λούδη, μπήκαν με σαφή διάθεση να τελειώσουν το ματς ξεφεύγοντας αρχικά με (5-2), με το οκτάλεπτο εν τέλει να τελειώνει με τον Παναθηναϊκό μπροστά με ασφαλή διαφορά τερμάτων (9-5).

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, κάτι η χαλάρωση των «πρασίνων» κάτι η αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, έκανε το ματς ντέρμπι αφού γρήγορα ο «Δικέφαλος» μείωσε σε (10-9), το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Έτσι οι «πράσινοι» θα πάνε στη Θεσσαλονίκη το Σαββάτο (16/05, 17:00), με σκοπό να ζευγαρώσουν τις νίκες τους και να τελειώσουν παράλληλα και τη σειρά.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 3-3, 5-2, 1-4.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δερμιτζάκης 3, Αφρουδάκης 3, Καλογεράκος 2, Κομάντινα 1, Κόχειλας 1.

ΠΑΟΚ: Μιτελούδης 2, Σολανάκης 2, Προσινικλής 1, Βογιατζόγλου 1, Αλιχανίδης 1, Σαρησάββας 1, Κόλιανιν 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ