ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Μιχαλαριάς: «Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε…»

Στην εκπομπή «Στο Φιλέ» των καναλιών Novasports, φιλοξενήθηκε χθες ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, τονίζοντας με τον πλέον σαφή τρόπο, ότι το «τριφύλλι» επέστρεψε για τα καλά…

Μιχαλαριάς: «Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε…»

Ο πρόεδρος της «Μάνας του Λόχου», αποκάλυψε επίσης, ότι ήταν ειλημμένη η απόφαση να παίξει η ομάδα στο ΟΑΚΑ, σε περίπτωση που προκρινόταν στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στα επόμενα τρία χρόνια στόχος είναι τα χρέη να φτάσουν σε ένα σημείο που να μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει την υπέρβαση και να κάνει κινήσεις για να μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα. Μέχρι τότε πάνω από όλα είναι τα χρέη. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο ελληνικό βόλεϊ».

Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός!
Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός! 2.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα αποκάλυψε, πως είχε παρθεί η απόφαση να αγωνιστεί η ομάδα στο ΟΑΚΑ, αν περνούσε τον ΠΑΟΚ και προκρινόταν στους τελικούς, ενώ ανέφερε πως στον Παναθηναϊκό… ψάχνονται για αλλαγή γηπέδου, καθώς το κλειστό της Κυψέλης είναι… μικρό για να χωρέσει τον κόσμο της ομάδας, ωστόσο κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει, μόνο με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Σαρωτικός… Πρωτοψάλτης

Στην εκπομπή της Nova, βρέθηκε και ο ακραίος του Παναθηναϊκού, Θανάσης Πρωτοψάλτης, ο οποίος βραβεύτηκε για την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος.

Για το βραβείο της καλύτερης επίθεσης, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος, δήλωσε:

«Είναι ακόμα μικρός να μπορεί να κάνει κι άλλα πράγματα. Ο Θανάσης και ο Κοκκινάκης είναι το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ και πρέπει να προσέχουν την υγεία τους, και τη ζωή τους για να μπορούν να μας φέρουν πολλές επιτυχίες. Για το άθλημα είμαι κοντός. Ένας κοντός παίκτης έχει άλλους ρόλους. Δίνει βάρος στην υποδοχή και στην επίθεση κυριαρχεί το θράσος».

Παράλληλα ο άσος του «τριφυλλιού», βραβεύτηκε και για την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, που έγινε στον αγώνα του Β γύρου με τον ΠΑΟΚ μετά από επίθεση του Σαφράνοβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...