ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το πρόγραμμα του 4ου πράσινου bazaar

Με… οδηγό τα προηγούμενα τρία επιτυχημένα Bazaar και γνώμονα τα ουκ ολίγα αιτήματα να επαναληφθούν, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σας προσκαλεί με ιδιαίτερη χαρά να βρεθείτε στη Λεωφόρο και συγκεκριμένα στο μικρό κλειστό του μπάσκετ στην οδό Τσόχα (δίπλα στη Θύρα 12).

Το πρόγραμμα του 4ου πράσινου bazaar

Εκεί όπου, από την Παρασκευή 15 έως την Κυριακή 17 Μαΐου, σε μια συμβολική εκδήλωση ανταπόδοσης της αγάπης σας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα έχετε την ευκαιρία να προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας είδη, δώρα και αξεσουάρ με το τριφύλλι από 1 έως 13 Ευρώ!

Παράλληλα, ανάμεσά μας θα βρεθούν και ποδοσφαιριστές της ομάδας για να φωτογραφηθούμε μαζί τους και να μοιράσουν αυτόγραφα. Συγκεκριμένα το Bazaar θα επισκεφτούν την Παρασκευή οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Διαμαντής Χουχούμης στις 6:00μ.μ., το Σάββατο -που θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του νέου ρολογιού- οι Στάθης Ταυλαρίδης και Τάσος Λαγός στη 1:00μ.μ. και την Κυριακή οι Νάνο και  Λουκ Στιλ στις 2:00μ.μ.

Υπενθυμίζουμε πως οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10:00 έως τις 20:00, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω, στην μπουτίκ του Παναθηναϊκού, θα περιμένουν τους φιλάθλους και άλλες μεγάλες προσφορές έως -70% σε διάφορα προϊόντα της adidas που… λατρεύτηκαν από τον κόσμο…

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.010 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...