ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Είμαι καλά εδώ…»

Ο Μλάντεν Πέτριτς μίλησε στην ιστοσελίδα «bazonline.ch», εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους παρέμεινε στον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, ενώ παράλληλα αναφέρεται στην δύσκολη εποχή που περνούν οι Έλληνες, με την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα.

«Είμαι καλά εδώ…»

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο Μλάντεν Πέτριτς στην Ελβετική ιστοσελίδα «bazonline.ch», ξεφεύγοντας από τα… τετριμμένα. Οι λόγοι που τον κράτησαν στην Ελλάδα, η Ελληνίδα γυναίκα του, τα… αυτόγραφα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και η οικονομική κρίση, που ναι μεν δεν αγγίζει αυτόν και τους συναδέλφους του, που πληρώνονται αδρά, ωστόσο τη βλέπουν και βοηθούν όσο μπορούν.

Η οικονομική κρίση…

«Το χάσμα ανάμεσα στους πλούσιους και τους φτωχούς είναι μεγάλο εδώ. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν οικονομικά», αναφέρει ο άσος του Παναθηναϊκού, ενώ όσον αφορά την κρίση στο ποδόσφαιρο λέει: «Ακούω για πολλές ομάδες που καθυστερούν τις πληρωμές τους σε ποδοσφαιριστές», κάνοντας μια αναφορά, για τον Παναθηναϊκό: «Υπάρχουν κάποια χρέη από το παρελθόν, ωστόσο η κατάσταση είναι πολύ βελτιωμένη τώρα».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.213 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Γι’ αυτό έμεινα»

«Είμαι καλά εδώ, εγώ και η οικογένειά μου. Τα παιδιά μου (Μελίνα 6 ετών, Ρομέο 1,5 ετών) αγαπούν την Ελλάδα, όπως και η σύζυγός μου, που είναι Ελληνίδα», ενώ εν συνεχεία κάνει μια αναφορά στα παιδιά του και τις σπουδές τους στο σχολείο, όπου πάνε πολύ καλά έχοντας προσαρμοστεί πλήρως.

Πολλά αυτόγραφα…

Η δημοτικότητα του Μλάντεν Πέτριτς, απογειώθηκε, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όταν χρειάστηκε να βγάλει περισσότερες φωτογραφίες και να υπογράψει περισσότερα αυτόγραφα, από κάθε άλλη φορά.

«Χρειάστηκε να υπογράψω όσα αυτόγραφα δεν είχα υπογράψει σε όλη τη σεζόν, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό», αναφέρει χαρακτηριστικά. Όσον αφορά τα πλέι οφ, ο Πέτριτς λέει πως πρέπει η ομάδα να τελειώσει στην πρώτη θέση.

Ο Κροάτης άσος του «τριφυλλιού» κλείνοντας τη συνέντευξη, μίλησε για την ζωή του στην Ελλάδα, την… εγκληματικότητα, που θεωρούν κάποιοι από το εξωτερικό, πως μαστίζει την Αθήνα, τονίζοντας σε κάθε του κουβέντα, πως είναι χαρούμενος εδώ και πως δεν διαφέρουν τα πράγματα και πολύ από άλλες χώρες, όσον αφορά την εγκληματικότητα, ενώ ανέφερε πως γνωρίζει πολύ καλά το ποια είναι η κατάσταση πολλών ανθρώπων στην Ελλάδα, βλέπει την κρίση… και βοηθάει όσο μπορεί.

Δείτε τη συνέντευξη εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.