ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μετά την ΕΠΟ… UEFA

Οι κινήσεις του Παναθηναϊκού, περιλαμβάνουν μια τελική προσπάθεια με αποδέκτη την ΕΠΟ και εν συνεχεία την πλήρη ενημέρωση της UEFA.

Μετά την ΕΠΟ… UEFA

Όπως αναφέρει η «Live Sport», οι «πράσινοι» σκέφτονται να κάνουν μια ύστατη προσπάθεια να… ενεργοποιήσουν την ΕΠΟ, ούτως ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες κάθαρσης, κάτι που δεν… αναμένεται να συμβεί και ως εκ τούτου, θα αποφανθούν στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού σύμφωνα με την εφημερίδα, θα αποστείλει μεταφρασμένη τη δικογραφία της εγκληματικής οργάνωσης στην UEFA, ούτως ώστε οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, να επιληφθούν του ζητήματος, καθώς όπως θεωρούν στην «πράσινη» ΠΑΕ, μόνο αυτοί θα ασχοληθούν σοβαρά με το ζήτημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.