ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη…

Αποφασισμένοι είναι στον Παναθηναϊκό να «ντύσουν» στα πράσινα τον Μίκαελ Εσιέν, ανεβάζοντας και άλλο την προσφορά τους, προς τον Γκανέζο άσο, ούτως ώστε να πει το πολυπόθητο ναι.

Πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη…

Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Εσιέν είναι… οριακές, καθώς οι «πράσινοι» κάνουν τα αδύνατα δυνατά, για να αποσπάσουν την υπογραφή του Γκανέζου άσου της Μίλαν, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr, θέλει… Παναθηναϊκό, ωστόσο πρέπει να καλυφτεί μια διαφορά (μικρή) στο οικονομικό.

Το «τριφύλλι» στην προσπάθεια του να αποκτήσει τον Εσιέν, ανέβασε και άλλο την προσφορά του, βάζοντας ακόμα περισσότερα μπόνους επίτευξης στόχων, όσον αφορά και τους εγχώριους τίτλους, αλλά και τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, επί της ουσίας «χρυσώνει» τον Εσιέν, αφού με τις πάγιες απολαβές (γύρω στα 1,2 εκ. ευρώ) και τις αυξήσεις στα μπόνους, γεφυρώνει το οικονομικό χάσμα, που φαίνεται να υπάρχει.

Σε κάθε περίπτωση στον Παναθηναϊκό θέλουν να τελειώσει σύντομα το όλο ζήτημα, είτε θετικά, είτε αρνητικά, ούτως ώστε να προχωρήσουν στους επόμενους στόχους τους.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλησιάζει ο Αμπεντ

Στο θέμα του Μεχντί Αμπεντ, τα πράγματα βαίνουν καλώς… καθώς ο Γαλλοαλγερινός έχει ήδη ενημερωθεί από τη Νιούκαστλ ότι είναι προς παραχώρηση και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για θετική έκβαση της υπόθεσης, αφού στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να δώσουν ένα πολύ καλό ποσό για να αποκτήσουν με μεταγραφή τον Αμπεντ.

Σύμφωνα με το «Goal», οι «πράσινοι» δίνουν στις «καρακάξες» 300.000 για να αποκτήσουν τον Αμπεντ, ενώ όσον αφορά τα χρήματα που θα έχει λαμβάνειν, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, το πράγμα δεν φαίνεται να κολλάει πουθενά, καθώς και οι δύο πλευρές, θέλουν να συνεργαστούν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.