ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Χαρούμενος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τη μεταγραφή του Ρόμπιν Λουντ στο τριφύλλι, ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ, με τον παίκτη να δηλώνει έτοιμος για τίτλους και διακρίσεις.

«Χαρούμενος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ρόμπιν Λούντ. Ο Φινλανδός διεθνής μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας από τη νέα χρονιά μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Παράλληλα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού, μετά τη επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι χαρούμενος που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και θέλει να κερδίσει τίτλους και διακρίσεις με την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου και είμαι πλέον μέλος του Παναθηναϊκού. Όλοι μου έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά και πραγματικά νιώθω ότι έχω έρθει σε μια μεγάλη οικογένεια… Έτσι κι εγώ, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω τον Σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Φυσικά, θέλω να κερδίσω τίτλους και να παίξω σε μεγάλα ματς στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό!».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.