Ο Παναθηναϊκός εχθές έκανε το 1-0 στην σειρά με τον ΠΑΟΚ και τώρα θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη με στόχο το διπλό και την πρόκριση στα ημιτελικά. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» πιστεύει στην νίκη, αν όμως η ομάδα παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που φοβόμουν γιατί ήταν ο 3ος τελικός σε διάστημα έξι ημερών και η ομάδα δεν έχει συνηθίσει να παίζει σε τέτοιους ρυθμούς. Επίσης, με φόβιζε η έλλειψη φρεσκάδας και συγκέντρωσης που τυχόν θα εμφανίζαμε και σ’ ένα βαθμό επιβεβαιώθηκα. Ελέγξαμε το παιχνίδι, πήραμε μία καλή διαφορά αλλά δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση και στο τέλος αγχωθήκαμε, ενώ υπήρξε και ένας άνευ λόγου εκνευρισμός.

Βέβαια, το ζητούμενο σε τέτοια παιχνίδια είναι η νίκη και το καταφέραμε. Πλέον στόχος είναι να πάρουμε την πρόκριση στη Θεσσαλονίκη για να έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αντίπαλο. Σίγουρα, το έργο μας δεν είναι εύκολο αφού ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός στην έδρα του, όμως αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, θα φύγουμε νικητές».

Για την παρουσία του κόσμου στο Ιλίσιο: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο κόσμος ήρθε σήμερα (σ.σ χθες) στο κολυμβητήριο. Ήταν μια αναγνώριση πιστεύω για την καλή παρουσία μας στο Καρπενήσι και θέλω να ευχαριστήσω με τη σειρά μου για τη στήριξη».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου