ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Για ημιτελικά οι Παίδες

Η ομάδα πόλο Παίδων στον Δ’ όμιλο της Αττικής θα προσπαθήσει να προκριθεί στην ημιτελική φάση.

Για ημιτελικά οι Παίδες

Αναλυτικά όσα είπε ο Φώντας Λεμπέσης:

«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για την πρόκριση, έχουμε δουλέψει πολύ και στόχος μας σίγουρα είναι η πρώτη θέση του ομίλου. Δεν είναι ισοδύναμοι οι όμιλοι της προκριματικής φάσης και αυτό θα δώσει σε μερικές ομάδες το πλεονέκτημα να βρουν γρήγορα δυνατό αγωνιστικό ρυθμό, ειδικά στους ομίλους με πολλούς και ισχυρούς αντιπάλους. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στους τρεις αγώνες που ξεκινούν το πρόγραμμά μας και μετά θα στραφούμε στην κλήρωση της επόμενης φάσης».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ομίλου:

1η Αγωνιστική Σάββατο 16/5

20:00 Τρίτωνας – Παναθηναϊκός

21:00 Κερατσίνι – Νηρέας Χαλανδρίου

2η Αγωνιστική Κυριακή 17/5

12:00 Τρίτωνας – Νηρέας Χαλανδρίου

13:00 Κερατσίνι – Παναθηναϊκός

3η Αγωνιστική Κυριακή 17/5

17:00 Κερατσίνι – Τρίτωνας

18:00 Παναθηναϊκός – Νηρέας Χαλανδρίου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ